Menu
LJEPOTA

Brojne poznate dame na predstavljanju novog beauty brenda

Lijepa, zdrava i bujna kosa ogledalo je i želja svake žene. Danas, kada svi živimo ubrzano i teško pronalazimo trenutke za sebe, važno je pronaći proizvod koji zaista njeguje kosu i čini je prekrasnom. Ispucali vrhovi, suha kosa bez volumena, tanka kosa ili ona neukrotiva, sve te mane padaju u zaborav uz luksuzni talijanski brend Nashi Argan, koji nudi posebnu profesionalnu liniju proizvoda za njegu kose, pritom zadovoljavajući sve njezine potrebe.

Foto: Bojan Zibar

Esencijalni sastojak svakog Nashi Argan proizvoda dragocjeno je arganovo ulje, dobiveno iz endemskog drva argana, koje raste i uspijeva isključivo na području južnog Maroka. Arganovo ulje također je dragocjeno i rijetko radi dugotrajnog i intenzivnog ručnog procesa dobivanja, naime, čak 40 kg voća potrebno je za 1 litru ulja.

Redovitom upotrebom Nashi Argan proizvoda kosa doživljava potpunu transformaciju, postajući tako iznimno meka, svilenkasta, sjajna i zdrava te se s lakoćom raščešljava. Proizvodi dolaze u ekološki prijateljskoj ambalaži te s garancijom vrhunskog iskustva njege kose – sa svakom upotrebom, pogodni su za sve tipove kose te ju čine nahranjenom i vitalnom. Proizvodi su socijalno i ekološki osviješteni, proizvedeni su energijom iz obnovljivih izvora te poštuju prirodu kose na način da održavaju i ne mijenjaju prirodnu količinu vode koju ona sadrži.

Nashi Argan njeguje jednostavnost i kvalitetu kroz svojih pet proizvoda koji su jučer ekskluzivno predstavljeni u omiljenom zagrebačkom okupljalištu Velvet Caféu. Predstavljanju su nazočile brojne poznate Hrvatice poput Bojane Gregorić Vejzović, Ive Radić, Korane Gvozdić, Nataše Janjić, Suzy Josipović Redžepagić, Kristine Burje, Larise Lipovac, blogerice, beauty i modne urednice te svi zaljubljenici u zdravu i lijepu kosu. Uvijek nasmijana i elokventna voditeljica Iva Šulentić uvela je sve prisutne u zanimljivu priču o Nashi Arganu i nastanku samog brenda, a nakon uvodnog službenog dijela, uzvanici su u opuštenoj atmosferi imali priliku izmijeniti svoja iskustva o pravilnoj njezi kose.

Dolaskom ovog sjajnog brenda na hrvatsko tržište, za što su zaslužni supružnici Marina i Robert Benčić, dodatno je obogaćena ponuda vrhunskih beauty proizvoda, a s obzirom na prepoznatu kvalitetu diljem svijeta, Nashi Argan nesumnjivo će osvojiti srca brojnih Hrvatica.