Menu
LJEPOTA

Borite se sa suhom i tankom kožom? Bore vam postaju sve izraženije? Vi pobijedite prvi!

Približavanjem četrdesetima, razina kolagena i hijaluronske kiseline drastično pada. Samim time naša koža gubi 40% čvrstoće što dovodi do vidljivih bora. Koža postaje suha i tanka, te se smanjuje njezina elastičnost.Koži je potrebna ciljana i učinkovita njega koja joj može vratiti svježinu, zagladiti bore, podići tonus i dati volumen.

Kao rješenje ovom problemu Caudalie Paris i Harvard Medical School zajedno su patentirali ekskluzivnu kombinacijuResveratrola , hijaluronske kiseline i veganskog kolagen boostera. Ova fantastična trojka pridonosi zaglađivanju svim slojevima kože, vraćaju volumen koži, te potiču aktivnost proteina za mladoliki izgled kože. Sami rezultati korištenja dovode do pet puta prirodnije proizvodnje kolagena i 2x više hijaluronske kiseline. Samim time naša koža postaje 95% zaglađenija. U procesu sjedinjenja prethodno navedenih sastojaka nastala je Caudalie Resveratrol-Lift linija koja obuhvaća Instant Firming Serum, Firming Cashmere Cream, Lightweight Firming Cashmere Cream, Firming Night Cream i Firming Eye Gel Cream. Cjelokupna linija ostavlja kožu mekom, ugodnom na dodir, te ju ne masti. Svaka krema meka je kao kašmir za kožu te dodatno sprječava i djeluje prirodno protiv znakova starenja. Kreme su osmišljenje tako da pružaju lagan i osvježavajuć osjećaj na koži, a njihova tekstura maslaca pripomaže dubokoj obnovi.Linija je dizajnirana u zero waste pakiranju koje se u potpunosti može reciklirati.

Instant Firming Serum (30 ml / 384,00 kn) sastavljen je s više od 97% sastojaka prirodnog podrijetla i bez ulja. Njegova svilena tekstura savršeno se topi u kožu bez ostavljanja masnog završetka. Aromatične note bosiljka, limunske trave, timije, kamilice i narančinog cvijeta ostavljaju kožu lagano mirisnom.

Firming Cashmere Cream (50 ml / 347,00 kn)sastavljena je također s više od 97% sastojaka prirodnog i senzorskog podrijetla. Krema je bogata fosfolipidima što pruža poseban osjećaj mekoće na koži. Istih je aroma kao i serum kako bi miris kože ostao isti nakon svakog proizvoda iz linije. Krema od kašmira ispravlja bore, regenerira, njeguje i učvršćuje kožu.

Lightweight Firming Cashmere Cream (40 ml / 341,00 kn)osmišljena je tako da njena lagana tekstura bez ulja služi kao odlična make-up baza. Prednosti koje ova krema pruža jednake su hidratizaciji i učvršćivanju kože. Također, ovako lagano prianjajuća krema instantno uljepšava i izjednačuje ten.

Firming Night Cream (50 ml / 347,00 kn)sastavljena je s više od 98% sastojaka prirodnog podrijetla, te je dodatno obogaćena ekstraktom masline. Krema je bogate ali mekane strukture koja njeguje suhu i tanku kožu.

Firming Eye Gel Cream (15 ml / 293,00 kn)sastoji se od 97% sastojaka prirodnog podrijetla koja je ujedno i fragrance-free. Bogata tekstura topi se u kožu bez ostavljanja masnih tragova. Zahvaljujući novoj formuli krema smanjuje tamne krugove ispod očiju, natečenost te zaglađuje kožu oko očiju. Formula je obogaćena ekstraktom iz kvinoje koji pomaže u borbi protiv znakova starenja. Već nakon par korištenja oči izgledaju mlađe i svježije.