Menu
LJEPOTA

BIPA u novom ruhu

Novi stil i novo prostorno uređenje već su prepoznatljivi za nove poslovnice BIPA trgovina. Još jedna u nizu, čak 96. po redu BIPA u Hrvatskoj, otvorena je u zagrebačkom naselju Oranice – Špansko, pa se time ekspanzija BIPA trgovina bliži okrugloj brojki od 100 trgovina. I ovu, novu BIPA poslovnicu prati moderan dizajn i ideja povratka prirodi s naglaskom na prirodne materijale, pa je i cijeli prostor u znaku neutralnih, pastelnih boja i industrijskog stila. Unutar trgovine osmišljen je i posebno dizajniran make-up kutak sa popratnim dodacima i adekvatnom rasvjetom.

Fotografije: Promo

Uljepšaj si dan i odaberi svoju akciju!

Povodom ovog otvorenja BIPA je za svoje kupce pripremila i mnogobrojne popuste i akcije koji su aktualni sve do 25.11.2017. Naime, odabrani proizvodi do navedenog datuma sniženi su u 1/2 cijene, a na svu dekorativnu kozmetiku, make-up pribor i sve za nokte aktualan je i popust od 30%! Akcija vrijedi samo u novoj poslovnici BIPA Oranice – Špansko, ulica Vlade Gotovca 2a, i ne zbraja se s ostalim akcijama i pogodnostima. Također, svaki račun iznad 150,00 kn u novoj BIPA poslovnici do 25.11.2017. donosi kupon za popust od 15% na sljedeću kupnju, a u tijeku je i velika SMS nagradna igra ˝Sve za njega˝ u kojoj možete osvojiti putovanje za dvoje u Rotterdam uz džeparac i grooming iskustvo za njega.

Prateći slogan „Uljepšaj si dan“ nova BIPA Oranice – Špansko nudi odličan izbor parfema, proizvoda za njegu lica, zuba, tijela, kose, mušku njegu, ali i sredstva za pranje rublja, čišćenje i održavanje kućanstva. Uz brojne poznate brandove visokokvalitetne šminke, kao što su Maybelline, L’Oréal Paris, Max Factor, deBBY i Bourjois, BIPA je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda: Today, Clever, Bi Good, Look by Bipa, Babywell, uz koje kupnja postaje još povoljnija.