Menu
LJEPOTA

Biobaza predstavila nove SUN formule za brončani ten i zaštitu od sunca

Stručnjaci iz Biobaze osmislili su inovativne formule za nove Biobaza SUN proizvode kako biste i ovog ljeta bezbrižno uživali na suncu, a vaša koža bila zaštićena, njegovana i hidratizirana. SUN linija tako je bogatija za čak tri nova, prirodna proizvoda, a to su – Mineralni losion za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30, Kraljevski zlatni pekmez za brzo tamnjenje i Tan Boosting Ampoule (Serum za poticanje tamnjenja i očuvanje preplanulosti).

Biobaza predstavlja tri noviteta u svojoj najprodavanijoj SUN liniji za sunčanje – prirodni, Mineralni losion za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom, koji kožu štiti od štetnog sunčevog zračenja, te dva proizvoda za prekrasnu, preplanulu put – Kraljevski zlatni pekmez s ekstraktom ljubičaste mrkve i finim zlatnim česticama za ubrzavanje tamnjenja i inovaciju u obliku ,,Boostera” koji potiče i ubrzava tamnjenje te produljuje brončanu boju.

Kako biste i ovog ljeta bezbrižno uživali na plaži bez crvenila i opeklina, a istovremeno postigli preplanulu put, savjetujemo da kožu na vrijeme pripremite za izlaganje suncu i brinete o njezinom zdravlju:

  1. korak: Tan Boosting Ampoule – Inovativni ,,Booster” čija je uloga na prirodan način potaknuti tamnjenje kože i očuvati preplanulu put. Formula obogaćena PHOTOTAN kompleksom i HYDRAOX kompleksom podupire prirodan proces tamnjenja i očuvanja hidratacije. PHOTOTAN kompleks sadrži sastojke koji potiču tamnjenje, dok je HYDRAOX kompleks kombinacija aloe vere, zelenog čaja i kofeina koji održavaju hidrataciju te zaglađuju kožu. S upotrebom ,,Boostera” krenite dva tjedna prije izlaganja suncu (umiješajte ga u omiljenu hidratantnu kremu, mlijeko ili losion), a nastavite ga koristiti u kombinaciji s proizvodom za sunčanje (pekmez ili suho ulje) ili after-sun njegom.
  2. korak: tijekom izlaganja suncu i prije nanošenja pekmeza kožu zaštitite Mineralnim losionom za sunčanje (SPF 30) – Inovativna, prirodna formula s ECOCERT certificiranim filterima mineralnog i biljnog podrijetla pogodna je za najosjetljiviju kožu te pruža učinkovitu zaštitu od cijelog spektra UVA i UVB sunčevih zraka. Losion je obogaćen blagotvornim supersastojcima, poput ljubičaste mrkve, koja priprema kožu za izlaganje suncu, masline, koja podupire regeneraciju kože i pruža joj hidrataciju, te uljem maline koja prirodno štiti kožu od sunca i umiruje. Brzoupijajuća, vodootporna formula idealna je za njegu lica i tijela, za odrasle i djecu.
  3. korak: za intenzivno tamnjenje i preplanulu put koristite Kraljevski zlatni pekmez. Inovativna formula Kraljevskog pekmeza s ljubičastom mrkvom za intenzivno tamnjenje obogaćena je zlatnim česticama koje dodatno naglašavaju preplanulu put. Kompleks smilja, nevena i masline koži pruža vlagu i potiče regeneraciju, a ekstrakt ljubičaste mrkve potpomaže pripremu kože za izlaganje suncu.
Nove BiobazaSUN proizvode potražite u drogerijama.