Menu
LJEPOTA

Biobaza modelirajuća maska za tijelo za fit ljeto

Biobaza predstavlja Modelirajuću masku za tijelo s novom formulom na bazi visokokvalitetne zelene gline, obogaćenom bromelainom iz ananasa te kofeinom. Uz moćne prirodne sastojke i redovitu njegu, koža postaje zaglađena, a vaše tijelo spremno za ljeto bez celulita.

Dobitna formula za borbu protiv celulita, uz promjenu prehrambenih navika te povećanje fizičke aktivnosti, zahtijeva i uvođenje pravilne njege. Stručnjaci iz Biobaze osmislili su novu, prirodnu formulaciju Modelirajuće maske za tijelo na bazi zelene gline vrlo visoke čistoće i bromelaina iz ananasa s ciljem pružanja prirodnog liftinga, zaglađivanja celulitom zahvaćenih dijelova kože i održavanja tonusa.
Obogaćena kofeinom koji sudjeluje u razgradnji masnih stanica te hranjivim uljima badema i pšeničnih klica, maska ujedno hidratizira i hrani kožu, a uz dodatak mente lagano je hladi i pruža osjećaj ugode. Rezultat je revitalizirana, zdrava koža, a celulit je manje vidljiv. Za najbolje rezultate savjetuje se koristiti 2-3 puta tjedno te u kombinaciji s Biobaza proizvodima iz Anticellulite linije.

Modelirajuću masku za tijelo potražite u drogerijama po preporučenoj, maloprodajnoj cijeni od 79,90 kuna.