Menu
Nekategorizirano

Divne novosti iz Biobaze – Upoznajte čistilice iz linije Biobaza Home

 Biobaza prirodna kozmetika od sada nudi i potpuno prirodnu njegu vašeg doma – Biobaza Home sredstva za čišćenje  bez štetnih sastojaka, bez abrazivnog djelovanja i isparavanja. Potpuno biorazgradive, sigurne formulacije idealne su za održavanje čistoće doma, a posebno se preporučuju za kućanstva s malom djecom i kućnim ljubimcima. Osvježite dom i uživajte svim osjetilima u mirisima limuna, grejpa, mente i eukaliptusa.

Biobaza Home je linija ekoloških sredstava za odražavanje higijene i čistoće doma. Potpuno prirodne, biorazgradive formulacije proizvoda neophodnih za čišćenje svakog kućanstva. Snažno djeluju na cjelokupan spektar mikroorganizama. Sprječavaju nastanak, razvoj i širenje patogenih mikroorganizama.

Foto: PR

  • Sigurne su za zdravlje – posebice djece i kućnih ljubimaca
  • Biorazgradive formule ne djeluju abrazivno i ne isparavaju te ih nije potrebno ispirati
  • Učinkovito razgrađuju i uklanjaju nečistoće, masnoće i kamenac inovativnom, neabrazivnom formulacijom na bazi aktiviranih iona minerala
  • Prirodno osvježavaju prostor jer sadrže eterična ulja osvježavajućeg mirisa – limuna, grejpa, mente i eukaliptusa

Biobaza Home kolekcija sadrži pet čistilica:

SREDSTVO ZA PRANJE SUĐA – učinkovito otapa i uklanja masnoću, čisti prljavštinu i ostavlja visoki sjaj, ne oštećuje površine, sigurno je za pranje bočica, duda i posuđa za bebe i djecu.
SREDSTVO ZA STAKLO I GLATKE POVRŠINE – bez alkohola i štetnih sastojaka brzo čisti sjajne staklene i glatke površine bez isparavanja.
SREDSTVO ZA UKLANJANJE KAMENCA – Brzo rastapa i uklanja kamenac s raznih vrsta površina. Ne oštećuje materijale i ne isprava štetne tvari.
UNIVERZALNI DEZINFICIJENS – Snažno djeluje na cjelokupan spektar mikroorganizama, sprječava nastanak, razvoj i širenje bakterija, virusa, gljivica, pljesni, spora i biofilma sa svih površina. Potpuno bezopasna i sigurna formulacija bez potrebe za ispiranjem.
SREDSTVO ZA SANITARIJE – bez kolora i štetnih sastojaka učinkovito uklanja nečistoće i kamenac sa sanitarija bez isparavanja.

SAVJET!

Aktivirani ioni su u konstantnom gibanju koje je ključno za učinkovitu razgradnju nečistoća, masnih naslaga i mrlja, ili bilo koje druge vrste prljavštine. Kako bi im pružili mogućnost djelovanja, preporučujemo koristiti Biobaza Home proizvode sukladno uputama, tj. nakon nanošenja sredstva na površinu, pustiti sredstvo par minuta da djeluje kako bi ioni obavili svoj posao i u potpunosti razgradili nečistoću.

Biobaza Home prirodne čistilice uskoro potražite u drogerijama i trgovinama po cijeni od 39,90 kn za sredstvo za pranje posuđa, sredstvo za uklanjanje kamenca, sredstvo za sanitarije i univerzalni dezinficijens i 34,90 kn za sredstvo za staklo i glatke površine.