Menu
LJEPOTA

Biobaza Bee balmovi za prirodno lijepe usne

Biobaza prirodna kozmetika predstavlja dva nova Bee Balma bogatih tekstura i neodoljivih, prirodnih aroma karamele i čokolade za zaštitu, njegu i hidrataciju usana. 100% prirodna formula, na bazi pčelinjeg voska te hranjivih, prirodnih ulja, obnavlja nježnu kožu usana i štiti je od utjecaja nepovoljnih, zimskih uvjeta.

Njega usana, pogotovo u hladnim mjesecima, zahtijeva posebnu brigu i zato su farmaceutski stručnjaci iz Biobaze osmislili dvije nove, potpuno prirodne formule za pomoć kod ispucanih i osjetljivih usana. Bazirani na pčelinjem vosku, uz dodatak hranjivih sastojaka, poput ulja pamuka, kakao maslaca i ekstrakta nordijske kupine, te vitamina A i E, novi Bee Balmovi Sugar Therapy i Neutral Soft trenutno zaglađuju i omekšavaju usne i ih štite od isušivanja.

Osim inovativnim, hranjivim formulama, Bee Balmovi odlikuju se i neodoljivim aromama; Sugar Therapy oduševit će vas mirisom slatke karamele, a Neutral Soft delikatnim mirisom čokolade. Hidratantna formula ne sadrži parabene, konzervanse, parfeme, ni mineralna ulja, te je stoga savršena za ispucane i osjetljive usne koje traže 100% prirodnu njegu.

BEE BALM SUGAR THERAPY – karamela&kakao maslac održava usne mekima i otklanja osjećaj napetosti, zahvaljujući kakao maslacu, ulju jojobe i vitaminima  A i E.

 

BEE BALM NEUTRAL SOFT – pamuk&nordijska kupina obogaćen njegujućim uljima pamuka i avokada, te karite maslacem,trenutno omekšava i zaglađuje ispucane usne te ih štiti od isušivanja.

Želite isprobati nove arome? Sudjelujte u Biobaza giveawayjima na našem Instagramu i Facebooku!