Menu
LJEPOTA

Beauty suradnja slavnih sestara izazvala senzaciju

Piše: Pola Križevac

Fotografije: Instagram

Nakon što je Kylie Jenner u ožujku fanovima najavila misterioznu suradnju, prije par dana ta suradnja je konačno i objavljena.
Video suradnje polusestara Kim Kardashian i Kylie Jenner je na Instagram profilu Kylie Jenner izazvao pravu senzaciju te je u sat vremena skupio preko milijun pregleda. Kim i Kylie u promo videu za kolekciju KKW X KYLIE COSMETICS izgledaju gotovo identično zbog duge, ravne, crne kose, sjajne kože, naglašenih obrva i nude make upa. Dok naziv kolekcije čine imena obje polusestre, jasno je da je upravo Kim bila glavna inspiracija.

COMING SOON @kyliecosmetics #KKW

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie je prvotno imala suradnju s polusestrom Khloe Kardashian, koja je kreirala ekskluzivnu liniju ruževa za Kylie Cosmetics te je KoKo kolekcija bila jedna od najprodavanijih. Jenner je sa svojom kozmetičkom tvrtkom izgradila kozmetičko carstvo koje uključuje mat ruževe, sjajila, tuševe za oči, sjenila, rumenila i highlightere.
KKW X KYLIE COSMETICS kolekcija sadrži 4 nude ruža čije nijanse su karakteristične za look Kim Kardashian. Ova limitirana kolekcija će biti dostupna po cijeni od 45 dolara.

                               

Nakon prvog pogleda na suradnju i na milijune fanova slavnih sestara, ona će nesumnjivo biti najtraženija i najprodavanija kolekcija kozmetičkog brenda Kylie Cosmetics.

KKW x Kylie Cosmetics kolekcija će biti online dostupna 25. travnja od 15h na KylieCosmetics.com web stranici.