Menu
LJEPOTA

Beauty proizvodi s glinom osvajaju svijet

U svijetu kozmetike glina već desetljećima ima posebno važnu ulogu. Vodeći se time, poznati beauty brand Dove stvorio je novu liniju gelova za tuširanje kombinirajući njegu ¼ Dove hidratantne kreme s prirodnom glinom bogatom mineralima. U dvije razvijene kombinacije, tek lansirani gelovi za tuširanje, idealan su izbor za čišćenje kože od svakodnevnih onečišćenja kako bi pri tome otkrili prirodni sjaj kože.

Naša koža naš je najvažniji štit, koji je u svakodnevnom životu izložen raznim vanjskim utjecajima. Promjenama u okolišu, koža je postala suočena s raznim stresorima, koji imaju utjecaj na njen izgled. Sve svjesniji klimatskih promjena i zagađenja okoliša, ljudima je postalo sve važnije brinuti o svojoj koži i paziti na ono što joj je potrebno. Zato je razvijen novi gel za tuširanje s glinom koji dolazi u dvije varijante- Dove Purifying Detox i Dove Renewing Glow. I dok Purifying Detox čisti kožu, pomaže joj vratiti njen prirodni izgled te kombinacijom mirisa zelene jabuke, jasmina, frezije i mošusa razbuđuje osjetila, Renewing Glow pobjeđuje umornu kožu bez sjaja te kombinacijom mirisa ruže, vanilije, jasmina i kruške opušta osjetila.Proizvodi koji će postati nezamjenjiv dio svakodnevne higijene onih kojima je briga za kožu ritual ljepote.

Glina je nježni sastojak koji potiče detoksikaciju kože i omogućuje njen zdrav izgled.Ona djeluje kao magnet koji izvlači nečistoće iz kože i tako poboljšava ten, smanjuje akne, sužava pore i kožu čini blistavom s efektom faceliftinga.Nježne čestice za čišćenje uklanjaju nečistoće s kože ostavljajući je mekom na dodir pa će prvi Dove gel za tuširanje koji kombinira i Dove hidratantnu kremu nježnoočistiti kožu od svakodnevnih onečišćenja i pomoći vratiti njen prirodni sjaj. Baš zato, ususret proljeću, novi su gelovi za tuširanje omiljenog branda idealni za razbuđivanje i podizanje energije.