Menu
LJEPOTA

Beauty proizvodi kojima se uvijek iznova vraćamo

Eisenberg Paris – njega kože koja osvaja na prvu

Svaka godina i sezona donosi nam novitete u kozmetičkoj industriji od kojih nekolicina postane i stalna postava beauty rutine mnogih žena. Osim noviteta koji se svojim rezultatima istaknu iz mase, uvijek se rado vraćamo i ostajemo vjerni i klasicima koji nas svaki put iznova oduševljavaju. U nastavku vam donosimo kombinaciju noviteta i već kultnih klasika jednog od vodećih brandova proizvoda za njegu kože. Od samog pojavljivanja na našem tržištu, Eisenberg Paris zasluženo je dobio posebnu pozornost i postao iznimno tražen kada je riječ o njezi kože i neodoljivim mirisima. Opsežno iskustvo u svijetu ljepote i visokotehnološkog istraživanja uz istinsko stručno znanje u borbi protiv starenja omogućilo je njegovom osnivaču Joséu Eisenbergu kreiranje proizvoda koji predstavljaju spoj visoke tehnologije, umjetnosti i izvrsnosti.

Jedan od tih proizvoda je i Firming Remodelling Mask (75 ml / 555,00kn ) – maska posebno kreirana za lice i područje oko očiju, koja je oduševila mnoge žene diljem svijeta. Ovaj gel, zelen poput oceana iz Eisenberga nazivaju izvorom energije. Obogaćen hijaluronskom kiselinom, zateže kožu dok crvene alge uravnotežuju njenu prirodnu pH vrijednost, uklanjaju toksine i umiruju. Koža je u tren oka blistava i glatka te ponovno elastična.

Kada govorimo o kultnim proizvodima ovog branda, parfemi su zasigurno na vrhu popisa. S Eisenberg parfemima koža zaista priča svoju priču, inspirirana pariškim šarmom i potaknuta pobuđenim osjetilima pomlađene kože i neodoljivih mirisa. L’Art du Parfum I Am Eau de Parfum (30 ml / 415 kn; 50 ml / 645 kn; 100 ml / 975 kn) se otkriva visokim notama delikatne maline i svježih crvenih bobica, popraćenim srednjim cvjetnim notama buketa ruža, jasmina i ljubičica pod vodstvom magnolije, dok snažna baza jantara i sandalovine vječno ispisuje uspomene na sladostrastan put. Parfem stvoren za romantične i strastvene žene!

Nova linija START koja je zasigurno osvojila mnoga srca i kozmetičke torbice, predstavljena je početkom ove godine, a 7 proizvoda unutar linije rezultat su savršene sinergije između znanosti i prirode. Namijenjena za njegu mlade kože žena i muškaraca, krema Start Hydra Anti-Pollution Defence (50 ml / 335,00kn ) pruža sveobuhvatno hidratantno djelovanje. Sadrži prirodne aktivne sastojke s antioksidantskim svojstvima i svojstvima zaštite od onečišćenja iz okoline za borbu protiv dehidracije.