Menu
MODA

Après-ski – neodoljiva kolekcija zbog koje se veselimo snijegu i planinama!

Reserved nova zimska kolekcija donosi posljednje modne trendove sa skijaških staza

Podnožje ledenjaka Hintertux čiji obrisi magičnih snježnih vrhova kao da su nadohvat ruke, savršena su pozadina za najnoviju Reserved kolekciju inspiriranu upravo snježnim kulisama i pratećim skijaškim aktivnostima. Dojmljive fotografije snimljene od strane Mateusza Stankiewicza, ilustriraju bajkovite fashion trenutke na ski stazi, a cijela priča krije se iza nove zimske kolekcije Après-ski. Kolekcija je primjer snažnog trenda koji se temelji na toplom i slojevitom odijevanju te jasno poručuje kako smrzavanje ove sezone sigurno neće biti ‘in’.

Après-ski sastoji se od jakni, hlača, prsluka i kombinezona s popularnim prošivenim detaljima uz ugodne i na dodir meke pletenine raznih tekstura. Cijela je kolekcija vrlo praktična i udobna za nošenje, dok se istovremeno odlikuje iznenađujućim akcentima poput šljokica koje nježno hvataju snježnu svjetlost. Kolekcija je prepuna mogućnosti za kombiniranje pojedinih elemenata i slojevito odijevanje, što je i karakteristično za skijaški stil. Naglasak je na kraćim i dužim izoliranim jaknama, mekim, voluminoznim kaputima i pletenim kompletima uz totalni preokret u vidu nešto elegantnijih haljina od tvida ili šljokica. Iako povezane s posebnim prilikama, haljine su dizajnirane na iznenađujući način, u kontrastu koji se na kraju savršeno spaja sa sportskom inspiracijom.

Paleta boja usredotočena je na nijanse ružičaste, lila, bordo i bež, povremeno nadopunjene svjetlijom plavom ili crnom. Uzorci se uglavnom drže u jednoj boji s naglaskom na tkanje i prošive. Modni dodaci važan su dio svake Reserved kolekcije: prošivene torbe i rukavice, plišane i krznene torbice te oversized čizme upotpunjuju kolekciju bogatim i raznolikim teksturama. Po drugi put u povijesti brenda, kolekcija sadrži i odjeću za pse. Prošivene jakne u jednobojnoj ili dvobojnoj varijanti zakopčavaju se kopčama na trbuhu i proizvode se u četiri veličine pa je zabava na snijegu zagarantirana baš za sve!

Komadi iz nove kolekcije Après-ski dostupni su na www.reserved.com