Menu
MODA

ANOVI atelje otvoren u centru Splita

Mlada dizajnerica Ivona Glavaš  otvorila je vrata svog prvog ateljea u centru Splitu. Mnogi pripadnici splitske modne scene došli su je podržati te su se pridružili na otvaranju predivnog dizajnerskog prostora u Svačićevoj 7.

U svom prepoznatljivom romantičnom stilu sama je uredila prostor u kojem će se odsada moći pogledati, isprobati i kupiti njene kreacije koje su namijenjene damama koje žele biti posebne, drugačije i jedinstvene.

Povodom otvaranja ateljea predstavljeni su najnoviji Anovi modeli koji odišu ženstvenošću i elegancijom.  Ali i  kolekcija ženskih majici na kojima se nalazi lik Ivoninog psića Lotte za što joj je inspiracija bila prva majica koju je izradila, a koja je u kratkom roku osvojila mnoga srca i postala najtraženiji Anovi proizvod, dobila je ime upravo po Lotti.

„Vlastiti atelje mi je velika želja odmalena. O ovom danu maštala sam još kao djevojčica dok sam smišljala modne kombinacije za svoje lutkice. Danas znam da je sve moguće ukoliko sam tako odlučiš, čvrsto vjeruješ u to i ne dopustiš nikome i ničemu da te obeshrabri. Hvala mojoj obitelji, prijateljima i svim Anovicama na ljubavi i podršci.“ –izjavila je dizajnerica Ivona Glavaš.