Menu
LIFESTYLE

adidas Women zajednica ujedinjuje žene koje žele ostvariti svoj puni potencijal

U adidas Sports Studiju ove jeseni kreiran je bogat program rezerviran za žene koje žele aktivno trenirati i usvajati nova znanja o zdravom načinu života

Sport povezuje ljude. Nevezano o kojoj sportskoj aktivnosti se radi, sportaši s različitim životnim pričama okupljaju se u zajednice u kojima imaju za cilj poboljšati tjelesnu formu, ali i upoznati druge koji žele isto.

Da bavljenje sportom donosi brojne dobrobiti zna i adidas koji je početkom godine, pod vodstvom poznatih trenerica Marije Andrijašević i Andree Solomun, pokrenuo adidas Women besplatnu trening platformu kako bi ujedinio žene koje žele trenirati, učiti i upoznati istomišljenice.

Članstvo u adidas Women zajednici sadrži nekoliko elemenata kojima se nastoji nadahnuti i podržati žene u njihovoj namjeri da transformiraju tijelo i duh. Zajednica želi inspirirati žene da budu aktivne, prihvaćaju nove izazove i postižu postavljene osobne ciljeve.

Kako bi to sve postigle potrebno je dolaziti na treninge koji se održavaju u ekskluzivnom adidas Sports Studiu u Ilici 21, na trećem katu najveće adidas trgovine u Hrvatskoj. U ovom multifunkcionalnom prostoru članice adidas Women zajednice nakon odrađenog treninga mogu odmoriti u coworking prostoru, provjeriti mailove, popiti zdravi napitak, opustiti se, ali i pregledati najnoviju adidas kolekciju u showroomu.

Osim treninga, sve članice adidas Women programa mogu su sudjelovati i na radionicama koje za njih pripremaju adidas trenerice i Sports Studio ambasadorice Korana Gvozdić i Maja Brekalo. Na jednoj od održanih radionica kao gošća im se pridružila i poslovna savjetnica Iva Bele, autorica knjige Vibracija uspjeha te začetnica koncepta Iva Bele Success Concept. Do sad je održano šest radionica, na kojima se moglo naučiti kako ojačati imunološki sustav, naučiti osnove baleta ili odraditi trening s mini gumama.

adidas trenerice pozivaju žene da se pridruže zajednici i započnu novo poglavlje, a dosadašnje članice pozivaju da postave nove, više ciljeve i rade na njima dok ih ne dostignu. Treninzi se održavaju ponedjeljkom i srijedom ujutro. Andrea Solomun, profesionalna plesačica, pedagoginja i koreografkinja sa završenom Školom za klasični balet ponedjeljkom vodi Movement flow treninge koji kombiniraju razne vježbe na najfluidniji način kako bi se učvrstilo, istegnulo i osnažilo tijelo. Srijedom, Marija Andrijašević, međunarodna fitness prezenterica, dipl.ing. nutricionist, apsolventica na Kineziološkom fakultetu i predavačica na Fitnes učilištu, vodi funkcionalne treninge kojima se mišići u tijelu pripremaju za najefektnije djelovanje u svakodnevnim životnim aktivnostima. Zbog svojih znanja i vještina Marija je, osim vježbanja, na raspolaganju i za sva pitanja o zdravom načinu života.

adidas Women zajednica nije tu samo zbog finalnog cilja, tu je zbog događaja na putu do tog cilja, okuplja žene koje su spremne pomaknuti svoje granice, trenirati i postati bolje.