Menu
LIFESTYLE

5 stvari koje trebate znati o Meghan Markle, djevojci princa Harryja

Piše: Dora Ivić

Glumica o kojoj se u zadnje vrijeme često priča svakako je ambiciozna i talentirana Meghan Markle koja je široj javnosti postala poznata kada se otkrila njezina veza s princom Harryjem. Meghan smo do sada mogli gledati u filmovima Kako se riješiti šefa i Hvala ti za ljubav, a svoju zasluženu slavu stekla je ulogom Rachel Zane u TV seriji  Suits. Rachel Zane je mlada pomoćnica koja radi u jednoj od najjačih odvjetničkih tvrki u New Yorku, a pritom teži k vlastitom snu da i ona jednog dana postane odvjetnicom.

1. Prije glumačke karijere bavila se kaligrafijom

Meghan kaže da je “kaligrafija bila njeno konobarenje” dok je išla na brojne glumačke audicije. Kaligrafija je, najjednostavnije rečeno, umjetnost lijepog pisanja rukom. Tako se pohvalila da je ukrašavala pozivnice za vjenčanje poznatih parova, među kojima su bili i pjevač Robin Thicke i njegova supruga Paula Patton.

Fotografije: Pinterest

2. Vrlo aktivno se bavi humanitarnim radom

Nikako ne smije proći nezapaženo njezina posvećenost humanitarnom radu jer aktivno surađuje s organizacijama kao što su World Vision i UN. Javnosti se Meghan dopada i zbog njezinih modnih odabira te mnogi smatraju kako je Meghan primjer djevojke koji treba slijediti. Kao najčešći izbor za crveni tepih Meghan bira elegantne haljine jednostavnog kroja koje najčešće kombinira s jednostavnim cipelama te profinjeno stiliziranom frizurom.

3. Imala je vlastiti lifestyle portal

Što su stvari u ljubavnoj vezi lijepe Meghan i princa Harryja postale ozbiljnije, Meghan se sve rjeđe pojavljuje u javnosti i manje daje izjave za medije. Čini se kako je pritisak britanske kraljevske obitelji ipak prevelik… Posljednja stvar u nizu koja je zaprepastila njezine mnogobrojne fanove je gašenje Meghaninog vrlo popularnog lifestyle portala The Tig.

U pismu koje je uputila čitateljima, Meghan je napisala da je nakon tri godine rada portala došlo vrijeme da ga ugasi. Zahvalila se svima onima koji ju prate, nazvavši ih “prijateljima.” Svojim je fanovima poručila da “nastave biti promjena koju žele vidjeti u svijetu.” Meghan se tako morala pozdraviti sa svojom velikom strašću, pisanjem.

4. Već je bila udana

Meghan se 2011. godine na Jamajci udala za producenta Trevora Engelsona. Par je bio u vezi od 2004. godine, a rastali su se 2013. godine nakon svega dvije godine braka.

5. Ima brojne neodoljive nadimke

Meghan za prijatelje i obitelj nije Meghan! Onima s kojima je bliska ne dopušta da ju zovu punim imenom. Majka ju zove Flower, a prijatelji Meg, M&M i MM.