Menu
MODA

15 hrvatskih dizajnera predstavlja svoje najneobičnije kreacije na “Extravagant gala” manifestaciji

Intrigantna najavna kampanja snimljena je u jednom od najljepših riječkih interijera – u Guvernerovoj palači

Riječka emisija Extravagant, uz istoimeni portal, ove godine obilježava 15 godina postojanja. Već godinama, pa sve do danas, Extravagant se bavi lifestyle temama, uz stalne rubrike kao što su beauty, fashion, gastro, intervju tjedna, žena sa stilom, zdravlje i mnoge druge. Tijekom godina, kroz emisiju su prošle brojne poznate osobe, zanimljivi sugovornici koji su, naravno, na taj način uljepšali i obilježili emisiju.

Foto: Filip Gržinčić

Baš zato, 8. listopada 2018. godine, četvrtim izdanjem modne manifestacije „Extravagant Gala“, obilježit će se 15 godina emitiranja emisije na regionalnoj televiziji Kanal RI. Sama revija održat će se u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja Rijeka. Godine truda i predanog rada treba lijepo obilježiti, pa će se za glazbeni ugođaj i dobru atmosferu pobrinuti talentirani Damir Kedžo. Što se tiče same revije, na njoj će se predstaviti 15 poznatih hrvatskih dizajnera. Lei Lou by Alex Dojčinović, Juraj Zigman, Matija Vuica, Boris Pavlin, Envy Room, Elfs, Boudoir, Alduk, Bite My Style by Zoran Argović, Peperoncina design, Hero 4 Heroes, Showroom Antonela, Andy’s, Hippy Garden i Lusso Couture by Linda Lukežić predstavit će se sa svojih 15 ekstravagantnih kreacija. Haljine koje su dizajneri pripremili za ovu reviju ostavljaju bez daha i svakako kradu pažnju svojom pojavom. Najavna kampanja snimljena je u jednom od najljepših riječkih interijera – u atriju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja – Guvernerovoj palači, a fotografije potpisuje Filip Gržinčić.

Večer za pamćenje, održat će se 8. listopada 2018. s početkom u 19 sati. Generalni pokrovitelj manifestacije je Estetski centar Eternity, a sav prihod od ulaznica  ove je godine namijenjen odjelu neonatologije riječkog KBC-a.