Piše: Ines Vuković

Ono najbolje što nam donosi nova godina jesu najave i nadolazeći koncerti i festivali. To da zabave ni ove godine neće nedostajati zasigurno dokazuju brojni događaji koji su planirani upravo u 2017.

Za kraj veljače, ako još niste odlučili kamo se izvesti, zatvorite je uz jednog od najtraženijih  producenta današnjice,  Young Marca, koji dolazi u zagrebačku The Garden Brewery. Definitivno 25. veljače neće nedostajati zabave za sve obožavatelje elektroničke glazbe, uz nastup i promociju Love International Festivala koji će se održati na ljeto u Tisnom.

Ovaj Nizozemac svoje glazbene temelje nalazi u elektronici, istovremeno miješajući žanrove od tropskih ritmova, afro dragulja, diska s Bliskog istoka, potpomognuto s dozom izgubljenog proto-housea, techna i industriala. DJ čiji talent je svakako prepoznat u cijelom svijetu, a tome svjedoči i njegov kalendar nastupa koji je popunjen kroz čitavu godinu brojnim gostovanjima po Europi, Sjevernoj Americi i šire.

Ovo je sjajna prilika da budete dio odlične atmosfere i popunite sljedeći vikend dobrim partyjem i osjetite ljeto usred veljače.

Ulaznice su u pretprodaji 50 kuna, a na ulazu njihova cijena će biti 70 kuna. Dostupne su i u sustavu www.entrio.hr.