Ususret 26. sezoni Bipa FASHION.HR-a, koja je najavila pregršt noviteta i uzbudljivih modnih događanja održan je casting za izbor modela. U kinu Europa danas je vladala odlična atmosfera među poznatim hrvatskim dizajnerima i više od 200 prijavljenih modela. Etablirana dizajnerska imena među prijavljenim modelima izabrali su one koji će prošetati pistom i u najboljem mogućem svijetlu pokazati njihove nove kolekcije na tjednu mode, koji se ovaj put održava na čak tri lokacije od 15. do 24. ožujka.

Fotografije: Press

Tradicionalni casting ove je sezone okupio iznenađujuć broj onih kojima je pista drugi dom pa se u dosad najviše prijavljenih modela našao veliki broj poznatih lica iz svijeta manekenstva, ali i mnoštvo novih kojima svijet mode tek otvara vrata.

Uz dobro poznatu lokaciju,5.paviljon Zagrebačkog velesajma ove sezone tjedan mode Bipa FASHION.HR održat će se na još dvije lokacije, u Gliptoteci HAZU i Muzeju suvremene umjetnosti. U proljetno – ljetnoj sezoni najvećeg tjedna mode nastupit će brojna poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, I-GLE, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, koji ove sezone obilježava 15 godina branda, Marina Design, Klisab, Anthony Avangard, Morana Krklec, Price on Request,Twins, Ivana Janjić, Jelena Holec, Marijana Cigić, Unaesthetik, Mates i Mateyaneira.