U prosincu smo se svi istrošili iznad svojih mogućnosti kako bismo razveselili one koje volimo. Tražili smo originalne darove, one koji će trajati i koji će biti lijepa uspomena. Mislite da ste ste s prosincem završili s kupovinom? Nadate se da je tako, jer vam je ionako ponestalo ideja? 

Mi smo ipak sigurni da će uskoro biti još puno novih važnih datuma koje će vaši bližnji obilježavati, poput godišnjica, prvog radnog dana, završetka studija, upisa na fakultet ili rođendana. Imamo ideju za odličan poklon koji će savršeno pristajati oba spola. Radi se o jednom novom brendu koji nas je na prvu osvojio svojom jednostavnošću i brojnim mogućnostima kombiniranja uz različite odjevne kombinacije.

Tas Zacári i Emmanuel Barbas su dvojica dizajnera iz Melbournea, čija je kolekcija satova preplavila društvene mreže. Iz nekoliko razloga. Neki od njih su ti što su Barbas & Zacári satovi  neodoljivo elegantni, nosivi, a pritom i unisex. Onaj još važniji razlog je što kupnjom ovih satova istodobno činite i dobro djelo. Naime, Barbas & Zacári od svake kupnje odvajaju 5 australskih dolara kako bi pomogli radu fondacije za istraživanje raka.

Foto: alittledetail.com

Dobra vijest je da uz naš kôd “COLLAGE.HR” prilikom kupnje ostvarujete 20% popusta i besplatan shipping! Kada idući put budete u prilici nekome nešto pokloniti (a i sebi, zašto ne!), sjetite se ovih divnih satova koji će oduševiti i one najzahtjevnije!