Tower Centar Rijeka, poznato riječko shopping odredište, ovog je vikenda vatreno proslavio svojih uspješnih 11 godina. Posjetitelji Centra mogli su uživati u nizu događanja –  loviti kupone s popustima zakupaca u letećem boxu, promatrati zabavne akrobacije klauna artista ili pak sudjelovati u hula hoop radionici i natjecanju u pucanju po nogometnom golu.

Fotografije: Promo

Vrhunac rođendanskog slavlja pripremili su članovi popularne glazbene grupe Vatra koji su nakon dužeg vremena ponovno u Rijeci, samo za posjetitelje Towera, održali koncertni nastup, te su vrhunskom rock zabavom osigurali pravo vatreno raspoloženje.

S obzirom da su modne revije neizostavni dio rođendanskog programa Towera, publici se ove godine predstavila mlada hrvatska dizajnerica Marinu Lacković- Matić koja stoji iza brenda Larie.  Njen rad je poznat po detaljima, uključuje jako puno ručnog rada, a uz čipku u svojim kreacijama koristi isključivo 100%prirodne materijale. Osim što je stilizirala reviju po najnovijim trendovima zakupaca iz Towera, Marina je publici prezentirala i najpopularnije kreacije brenda Larie s naglaskom na svečani večernji program.

„Na svoje“ su došli brojni kupci i ljubitelji dobrog i povoljnog shoppinga jer je vikend bio i u znaku Golden subote, odnosno primamljivih cjelodnevnih rođendanskih popusta u trgovinama Towera.

Detaljnije informacije s rođendanskog slavlja potražite na www.tower-center-rijeka.hr ili FB stranici centra.