Piše: Dora Ivić

Priyanka Chopra, temperamentna bolivudska ljepotica koju možemo pratiti u hit seriji “Quantico”. Atraktivan izgled duguje indijskim korijenima, a svojom talentiranošću svakako ruši bolivudske stereotipe te zaslužuje biti na mjestu najplaćenije indijske glumice.  Upravo je Priyanku  poznati magazin Time uvrstio na listu najutjecajnijih umjetnika, a svoj put gradi i kao UNICEF-ov ambasador dobre volje. Za ovu ljepoticu se diljem svijeta čulo još i 2000.godine kada je s 18.godina pobijedila na izboru za Miss svijeta. Nadalje, upravo ona krasi naslovnicu magazina Marie Claire u ovom travnju.

Fotografije: Pinterest

Ambiciozna Priyanka ulazi u povijest kada kao bolivudska glumica u  hit seriji Quantico, producenta Joshua Safran-a, dobiva glavnu ulogu. To je prvi put da netko iz Bollywooda igra tako važnu ulogu u američkom TV show-u. U Quanticu zajedno s kolegama  (Jake McLaughlin, Johanna Braddy, Graham Rogers, Yasmine Al Massari) trenira na akademiji da postane FBI agent. Društvo im pravi i poznato ime, Marcia Cross, koja igra ulogu ambiciozne senatorice Haas.  Kako to uvijek i biva, s vremenom se počinju javljati romantika, intriga te obiteljske tajne počinju izlaziti na vidjelo.

Uskoro je možemo gledati u filmskoj adaptaciji popularne serije Baywatch gdje joj društvo prave Zac Efron, Dwayne Johnson, Alexandra Daddario i mnogi drugi.

Već od samih početaka svoje karijere, pridružuje se brojnim humanitarnim organizacijama gdje djeluje kao volonterka. Priyanka za sebe kaže da je feministkinja, pa je  tako kao Unicefova ambasadorica dobre volje svoje djelovanje posvetila djevojkama i adolescentkinjama u Indiji. UNICEF-ov izvršni direktor Anthony Lake kaže kako je Priyanka već šampion za indijsku djecu te da će se njezin utjecaj ubrzo proširiti na djecu i na adolescente diljem svijeta.