Redovita i kontinuirana tjelovježba bitna je za naše fizičko i emocionalno zdravlje jer osnažuje i revitalizira naše tijelo i duh. Zdrava i kontrolirana prehrana, te tjelesna aktivnost trebaju biti dio svakodnevne rutine. Već pola sata tjelovježbe dnevno pozitivno će utjecati na zdravlje organizma i pridonijeti će dobroj tjelesnoj formi. Niz je pozitivnih učinaka koje takav način života ima na naše zdravlje: smanjena razina kolesterola, regulirani krvni tlak, jačanje imuniteta, te poboljšana koncentracija, koordinacija i ravnoteža.

Fotografije: Promo

Dolaskom sunčanijih dana otvaraju se mnoge mogućnosti za bavljenje sportskim aktivnostima na otvorenome, poput trčanja, hodanja, rolanja i bicikliranja. Postoje dodaci prehrani koji su od velike su koristi jer pridonose bržem postizanju dobre forme, povećanju energije i smanjenju potrebnog vremena za oporavak od sportske aktivnosti. U tom kontekstu ističu se krom i L-karnitin.

ZA SPORTAŠE I REKREATIVCE –
POSEBNO PROMO PAKIRANJE 1+ 1 GRATIS ALMAGEA® L-CARNITINE ACTIVE+

Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure™,uz dodatak kroma i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.
Kako bi naše tijelo i životni stil doveli u formu, Almagea® je pripremila posebno promo pakiranje Almagea® L-CARNITINE ACTIVE + 1+1 gratis. To znači da se za svaki kupljeni Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+, druga kutijica dobiva GRATIS. Promo pakiranje traje do isteka zaliha, dostupno je za kupnju u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa.

Zašto je Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ saveznik mog tijela?
Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ primjenjuje se kao potpora procesu proizvodnje energije. Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost stoga se L-karnitin preporuča konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.
Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom. Istraživanja pokazuju da je optimalan unos za postizanje pozitivnih učinaka 1-2g L-karnitina dnevno stoga je dozvoljeno uzimati i 3-4 kapsule Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ svaki dan. Proizvod mogu koristiti i druge populacijske skupine, kao primjerice osobe starije životne dobi.

Proizvod je dostupan za kupnju u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa.
Više informacija na www.almagea.hr