Svjesni smo da ne postoji proizvod koji će odgovarati apsolutno svima, ali s obzirom na milijune zadovoljnih žena diljem svijeta pa i mene samu, možemo s veseljem preporučiti tri najbolja tekuća pudera za savršen ten s kojima ćete zaboraviti na sve kožne probleme i nepravilnosti.

Vichy Dermablend

Ovaj korektivni tekući puder ima pigmente u koncentraciji od 30% koji daju savršeno prekrivanje ožiljaka, akni i podočnjaka, a pri tome ne stvara osjećaj maske i težine na licu do 16 sati. Pogodan je za kožu sklonu aknama jer je nekomedogen, bez parabena i pruža hidrataciju tokom cijelog dana. Tekstura je vrlo razmaziva pa je dovoljna mala količina za nanošenje, a samim tim proizvod dulje traje. Vichy je osmislio i formulu za iznimno masnu kožu kojoj je uz visoku moć prekiravnja potrebno i matiranje.

Fotografije: vichy.hr

Dermablend 3D KOREKCIJA  sadrži salicilnu kiselinu koja ima zadatak poboljšanja kvalitete kože te eperulin koji ima umirujuće djelovanje. Za razliku od mnogih drugih pudera koji na problematičnoj koži pogoršaju stanje, Vichy dermablend puderi uz svoju primarnu zadaću i njeguju kožu, štiti od UV zraka (SPF 35) te umanjuju nesavršenosti tokom redovitog korištenja.

Vichy Dermablend možete pronaći u ljekarnama, a cijena mu je 171,96 kn

Giorgio Armani Luminous Silk

Kao što samo ime govori, ovaj je puder inspiriran svilom i postiže svjež i svilenkast izgled kože. Izaziva oduševljenje kod žena diljem svijeta pa ga je tako čak i Kim Kardashian West izdvojila među svojim najdražim tekućim puderima koje koristi. Formuliran je mikro-fil tehnologijom kojom je postignuta odlična kombinacija prekivanja, lakoće nanošenja i osjećaja na licu. Velika prednost kod ovog pudera je širok izbor boja i to omogućava još prirodniji i ljepši izgled. Namjenjen je za sve tipove kože.

Giorgio Armani Luminous Silk puder možete kupiti u Douglas prodavaonicama, a cijena mu je 399,00 kn

Estee Lauder Double Wear

Ovaj najprodavaniji Estee Lauder puder također je namjenjen svim tipovima kože, a posebno oduševljava one sa pigmentacijskim mrljama, crvenilom, aknama i sličnim kožnim problemima jer ih sve uspjeva prekriti. Kod biranja nijansi ovog pudera pronaći ćete oznake za tople (W), hladne (C) i neutralne (N) tonove što uvelike olakšava odabir prave boje za svaki ton kože.  Postojan je do 15 sati i otporan je na vlagu i znojenje.

Estee Lauder Double Wear puder možete kupiti u Douglas I Müller prodavaonicama, a cijena mu je 379,00 kn