Ivan Šarić održao je i drugi rasprodani ovogodišnji nastup u KD Vatroslava Lisinskog, kojim je dva sata do suza nasmijavao prepunu dvoranu! Nakon prošlomjesečnog nastupa kojim je u trans bacio sve okupljene ljubitelje smijeha i dobre zabave, učinio je to i svojom drugom izvedbom čime je potvrdio svoju vodeću poziciju na domaćoj stand up sceni.

Fotografije: Press

Oni  koji su već upoznati sa Šarićevim radom znaju da su dio njegovog prepoznatljivog stila šale na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, politike i svakodnevnih događaja, no novi nastupi ponudili su i jedno iznenađenje. Uz pomno pripremljeni materijal, dio nastupa bio je rezerviran za Šarićevu improvizaciju, gdje je publika po prvi put imala priliku aktivno sudjelovati u kreiranju jednog stand up nastupa.

Sve prisutne oduševila je mogućnost da „smjeste“ osobi s kojom su došli i poslušaju Šarićeve šale na njezin račun, što će sigurno postati idealna podloga za interne fore među prijateljima. Takvim pristupom posjetitelji odlaze kući s personaliziranim iskustvom, a nastup je, iako sadrži isti materijal, svaki put drugačiji i svjež.

No nakon Lisinskog Šarić ne staje, već kreće na veliku turneju kojom će se ova stand up poslastica moći čuti u Rijeci, Puli, Splitu, Zadru, Osijeku, Varaždinu, Šibeniku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Velikoj Gorici te Sisku. Najavljena turneja bit će prva takve vrste na ovim prostorima, čime smo dobili još jedan novitet u domaćem stand upu.

”WOW”, poručio je Ivan nakon nastupa.

 

Ako i vi želite sudjelovati u nastupu i jedan na jedan bacati fore s jednim od najtraženijih domaćih komičara, priključite se turneji u nekom od najavljenih gradova jer prisustvovati jedinstvenoj stand up izvedbi, koja nikad nije ista, prilika je koja se ne propušta!