„Povećanje volumena usana hijaluronom“ proteklih je godina bio vjerojatno jedan od najtraženijih upisa na internetskim tražilicama. I ne bez razloga. Pune usne su oduvijek bile poimane kao ideal ženske ljepote. Djevojke i žene koje koje zanimaju male estetske korekcije koje će im povećati samopouzadnje, znaju koliko je hijaluron efektan pomoćnik koji njihove ideje u svega petnaestak minuta pretvara u djela. Postupak povećanja volumena usana hijaluronom je brz, jednostavan te gotovo bezbolan, a rezultati su vidljivi odmah i traju od 6 do 12 mjeseci. Sve su to razlozi zbog kojih je sve više onih koji se odlučuju za ovaj tip tretmana, nakon kojeg, ako je profesionalno odrađen, usne izgledaju punije, ali ne i neprirodno.

Za tretman povećanja volumena usana hijaluronom osobe se najčešće odlučuju iz 5 razloga:

  1. Kako bi postigle simetriju vidno asimetričnih usana
  2. Kako bi tanke usne učinile punijima
  3. Kako bi pomladile izgled cijelog lica jer se tanke usne često povezuju sa starenjem
  4. Kako bi naglasile rubove usana
  5. Kako bi korigirale kutove usana

Uz sve navedeno, važno je napomenuti da je hijaluronska kiselina građevni dio kože, a njezina uloga je vezanje vode, čime koži daje elastičnost i punoću. Osim što daje najbolje rezultate, hijaluronska kiselina je ujedno i najsigurnije sredstvo za postizanje tih rezultata. Ako se i dogode minimalne komplikacije, one su zanemarive i brzo prolazne.

Ako ste u dobrim rukama liječnika, bit će vam potreban svega jedan tretman kako biste dobili željeni izgled. Male estetske korekcije više nisu ni cjenovno nedostižne, a za sve više žena postaju redovan dio osobne njege.

Prije samog tretmana, važno je da se dobro informirate o postupku i odaberete provjereno mjesto na koje ćete doći na uljepšavanje.

Usne su ukras našeg lica, svakodnevno su izložene pogledima i mogu znatno podići samopouzdanje, ali ga i sniziti ukoliko se ne uklapaju u našu viziju ljepote. Zato su tretmani povećanja volumena usana hijaluronom poželjni i vrlo korisni onima koji su nezadovoljni izgledom svojih tankih usana i kojima takve usne stvaraju nepotrebne, ali vrlo česte komplekse.

Danas ćemo jedne usne raširiti u osmijeh jer u suradnji sa stomatološkom ordinacijom Kati Dental organiziramo nagradni natječaj u kojem ćete moći osvojiti upravo gore opisani tretman! Za sudjelovanje u natječaju posjetite našu Facebook stranicu te Facebook stranicu ordinacije Kati Dental i možda baš vi budete sretna dobitnica ove vrlo vrijedne nagrade!