Popularnost  spužvica za nanošenje make upa ne jenjava od trenutka od kada su se pojavile. Kao malo idealno rješenje za besprijekorno nanošenje pudera, highlightera ili BB kreme, spužvica oduševljava jer je jednostavna za korištenje, podatne je teksture i savršeno prikriva nepravilnosti na licu.

Kako bi učinkovitost spužvice bila maksimalna na tržištu je od sada dostupna novija verzija napravljena od silikona, a dolazi u varijanti sa šljokicama i bez njih.

Fotografije: Promo

HelloBeauty silikonski blender nova je 3D spužvica za nanošenja make upa napravljena od silikona zbog čega je šminkanje još brže, čišće i jednostavnije. Naime, ova spužvica zahvaljujući silikonu uopće ne upija puder,  vrlo se lako čisti i ispire i nije joj potrebno sušenje.  Zbog silikona razmazivost proizvoda je još veća nego kod obične spužvice, a pritom se može koristiti za sve tipove podloga – od korektora, pudera, rumenila, bronzera i BB kreme.

HelloBeauty silikonski blender idealno prikriva nepravilnosti, daje poseban „zaglađeni“ izgled licu i primjeren je  za šminkanje i najosjetljivijih mjesta kao što su podočnjaci, prijelazi kod usta i nosa te vrata i dekoltea. Podloga se ne razmazuje već se pomoću ovog make-up aplikatora utapkava u lice.

Ovaj novi kozmetički hit dostupan je u tri različite boje, sa i bez šljokica u svim Bipa prodavaonicama te na web stranici www.hellobeauty.hr.

Cijena je 29,90 kn