Havaianasice su simbol neformalnog, pozitivnog, inovativnog i zabavnog životnog stila. Moderan izgled i odlična kvaliteta ujedinjeni s udobnošću te srećom i slobodom za stopala glavne su karakteristike Havaianasa koji slovi za najveći i najpoznatiji brand u svijetu japanki.

Danas je gotovo nemoguće pronaći nekoga tko ne posjeduje par trendi japanki, a ovoga ljeta pozivamo vas da se razveselite otkačenim i ludim bojama te neodoljivim modelima.

Slim Tropical model zadržava sve prepoznatljive karakteristike, poput uzorka riže na potplatu, a izrađen je od otporne gume. Četiri različita modela, s metaliziranim logotipom i egzotičnim printevima će vas istog trena prebaciti u bajkovite krajolike Brazila.

Havaianas Slim Tropical

Neodoljiva 2 Slim Floral modela Havaianasica donose ljeto na vaša stopala. Print koji asocira na ljetni odmor kombiniran je s dvije ljetne boje slim remenčića – izaberi svoju omiljenu!

Izrazita udobnost i kvalitetna izrada od otporne gume krase vaše omiljene Havaianasice koje se neće klizati te će vašu nogu držati stabilnom. Zaboravite na japanke užarene od sunca te ih bezbrižno ostavite na plaži, budući da se zbog posebnog materijala ne zagrijavaju i ne povećavaju na suncu, nego zadržavaju svoj početni oblik.

Havaianas Slim Floral

Uz Havaianas vaša će se stopala osjećati slobodno i bezbrižno jer ova otporna guma ‘odbija’ neugodne mirise. Trebamo li još što nadodati – osim da Havaianas Slim Floral japanke jednostavno morate imati!

Uz ženstvene, moderne i zaigrane tropske I cvjetne print motive, u ljetnim mjesecima, nećete proći nezapaženo. Odaberite svoj model na svim Havaianas prodajnim mjestima i na  www.havaianas.com.

Nastale 1962. godine,  Havaianas japanke prenose brazilski duh diljem svijeta kroz legendarne gumene potplate i vibrantni dizajn pun radosti i optimizma. Havaianas simbolizira udobnost, sreću i slobodu u najjednostavnijem i spontanom obliku za sva stopala.