Menu
MODA

First minute blagdanski šoping može početi uz ovaj poseban nakit

Ovih će vas blagdana oduševiti posebni komadi Nastja jewellery nakita, od kojih svaki ima svoju priču i nosi svoje značenje.  Nastjin ručno rađeni nakit namijenjen je svim ženama kao mala zaštita, motivacija ili inspiracija oko ruke ili vrata.

Izrađen je od najfinijeg poludragog kamenja i kozmičkih simbola, koji ujedinjeni imaju pozitivno djelovanje na svakog tko ga nosi. U najnovijoj kolekciji, umjesto kozmičkih simbola, na nakitu su se našle čakre, moćna središta energije u našem tijelu. Narukvice iz ove kolekcije služe kao podsjetnik i pomoć kod balansiranja određene čakre.

Za Božić i božićne blagdane moći ćete birati između 4 posebno pripremljena paketa koji se sastoje od dva ili tri različita komada nakita, pa su idealni i kao friendship bracelets kompleti koje ćete podijeliti s najboljim prijateljicama.

Dva Christmas boxa dostupna su u srebrnoj i pozlaćenoj varijanti, dok su ostala dva dostupna u zlatnoj varijanti.

Christmas box broj 2  je ujedno i limited edition komplet koji će biti dostupan samo tijekom blagdana koji su pred nama. Sastoji se od od No worries narukvice kako biste sa što manje briga ušli u novu godinu te od Decision narukvice sa poludragim kamenom nazvanim akvamarin. Ovaj kamen očaravajuće ljepote je simbol  hrabrosti, sreće, prijateljstva i pravde.

Svaka narukvica izrađena od poludragog kamenja je ujedno i  unikatna jer se priroda pobrinula za to da svaki bude jedinstven i neponovljiv. Poklonite ove komade uistinu jedinstvenim osobama u vašem životu.

Božićne paketiće po blagdanskim cijenama možete naručiti putem web shopa ili Facebooka.