Piše: Pola Križevac

Pratite li blog Fabulous Muses? Ako je vaš odgovor negativan, nakon ovog članka to će se sigurno promijeniti. Alina Tanasa i Diana Enciu su rumunjske blogerice i prije svega prijateljice koje stoje iza modnog bloga Fabulous Muses. One imaju svoju modnu PR agenciju, online magazin i blog Fabulous Muses koji im je glavni projekt i posao. Iza sebe imaju nevjerojatne međunarodne projekte i godine iskustva, a imaju i svoj tim koji uključuje osobnog fotografa, osobne vizažistice, urednike i asistenta. Vogue, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, Elle, Glamour, Grazia, L’officiel samo su neki od magazina koji su pisali o njima.

Fotografije: Tibi Vintur

Kada kažemo da slika govori više od tisuću riječi to uistinu i mislimo. Sam pogled na njihove fotografije na blogu i njihovim Instagram profilima nas ostavlja bez teksta. Profesionalne fotografije  njihovog osobnog fotografa Tibija Vintura na nevjerojatnim lokacijama diljem svijeta s njihovim razigranim, šarenim i nama gotovo nespojivim, a opet tako savršenim odjevnim kombinacijama svakodnevno nas mame da zavirimo u njihov modni svijet.

Alina je za talijansko izdanje časopisa Grazia za svoj stil rekla da voli dodati živosti svojim odjevnim kombinacijama, voli biti jednostavna, a opet drugačija te da ne želi biti kao drugi, dok je Diana priznala da voli jednostavne kombinacije, ali svaki put kad izađe iz kuće doda neke ekstravagantne modne dodatke.

Blogerice su to koje zaslužuju milijune pratitelja zbog svog truda, rada, kvalitetnih fotografija s posebnim pričama na posebnim lokacijama i ekstravagantnim odjevnim kombinacijama. Zavirite i vi u njihov šareni i glamurozni modni svijet!