Doživite savršen osjećaj prirodne svježine uz nove, dermatološki testirane Biobaza dezodoranse u stiku . Ovi dezodoransi ne sadrže alkohol, aluminijeve soli ni umjetne mirise te ne sprječavaju normalnu tjelesnu funkciju znojenja, ali učinkovito neutraliziraju neugodne mirise i njeguju osjetljivu kožu pazuha. I ne ostavljaju tragove na odjeći!

Foto: PR

Biobaza prirodna kozmetika farmaceutske kvalitete nadopunila je svoju liniju prirodnih dezodoransa u roll-onu s dva nova dezodoransa u stiku, neodoljivog, osvježavajućeg mirisa. Nježna formula Purple Freshness dezodoransa, najprodavanijeg Biobaza dezodoransa u roll-onu, sada je dobila i svoju inačicu u stiku kako bi pouzdano štitila, pružila izuzetnu njegu i ostavila prirodan osvježavajući miris lavande i bergamota svima koji potpuno prirodno žele neutralizirati neugodne mirise i njegovati kožu pazuha. Novi Feel Good dezodorans dolazi u profinjenom mirisu zelenog čaja, koji će opustiti sva osjetila, a svježina grejpa štititi od neugodnih mirisa i pružiti osjećaj ugode.

Biobaza dezodoransi dermatološki su testirani i potpuno sigurni za zdravlje jer ne sprječavaju znojenje nego učinkovito neutraliziraju neugodne mirise, a pritom njeguju kožu. Prirodna formula ne sadrži aluminij, alkohol, umjetne mirise te druge sastojke koji mogu nadražiti kožu ili dugoročno štetno utjecati na zdravlje. Formula u stiku osigurava nanošenje bez mokrog osjećaja i ostataka dezodoransa ispod pazuha, bez čekanja da se osuši te bez tragova na odjeći.

Novi Biobaza Natural Deo Stick FEEL GOOD i PURPLE FRESHNESS dezodoransi dostupni su na policama drogerija i specijaliziranih trgovina po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 39,90 kuna.